Februari

Tijdens de maand februari konden we genieten van de sneeuw. We waren echte superhelden. Ook tijdens karnaval konden we ons verkleden. We stapten met veel toeters en bellen naar de grote speelkriebel. We leerden over onze zintuigen en we sloten de maand februari af met ‘pannenkoeken’. Proficiat aan Abdulmalik en Raydon!!! Zij werden 5 jaar.

Januari

Januari 2O21 -In de Kerstvakantie werd Jules geboren. Het broertje van Janne. Proficiat aan de fiere ouders, zus Janne en broer Floris. -En eindelijk was er sneeuw!!! -Lewis werd 5 jaar. Proficiat!!! -Tellen is leuk. We maakten een dobbelsteen. -Gevoelens: In de kelder van de school is het donker. We hadden allemaal een zaklamp bij en we waren niet bang…. of toch?? :-) -We gingen klimmen en klauteren in de grote turnzaal van de Mozaïek. -We leerden over ziek zijn. Weet jij wat een ‘ stethoscoop ‘ is? We rolden ook onze eigen pilletjes.

Meer foto's

December

December 2020 Proficiat Simon met je 5e verjaardag! Proficiat Lucie, Suzanne, Theo en Bent met jullie 4e verjaardag!!! Gelukkig konden wij met onze ‘klasbubbel’ het Sinterklaasfeest en het Kerstfeest vieren. We konden online het verhaal van Mira de muis volgen en op de speelplaats werd het verhaal uitgebeeld. Het was een sfeervol einde van het jaar 2020!!!

Meer foto's

November

November 2020 -Juf Linde leerde ons veel over de ruimte! ‘ VET WAT EEN PRET IN MIJN RUIMTERAKET’ - We speelden in het Sinterklaashuis en knutselden onze kroon SPANNEND……..

Meer foto's

Oktober

Oktober 2020 ● Thema: MIjn lichaam ● spelen in het Heuvelhofpark ● spelen met de herfstvruchten ● We geven ons plantje elke vrijdag water. Emma deed dat heel goed. ● Het thema ‘spoken’ was een succes. Het bosspookje ‘ Jakobijntje’ heeft onze klas ondertussen terug verlaten. ● Iréne werd 4 jaar!!! PROFICIAT!!! ● We zagen ‘ECHTE’ eekhoorntjes in het heuvelhofpark!!!

Meer foto's

September

SEPTEMBER 2020 We gingen op zoek naar Loesje. Ze was verstopt in de turnzaal. Tijdens een warme dag konden we spelen met de plantensproeiers. We knutselden al veel. Op 21 september was onze eerste fietsdag.

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x