Januari

Januari 2O21 -In de Kerstvakantie werd Jules geboren. Het broertje van Janne. Proficiat aan de fiere ouders, zus Janne en broer Floris. -En eindelijk was er sneeuw!!! -Lewis werd 5 jaar. Proficiat!!! -Tellen is leuk. We maakten een dobbelsteen. -Gevoelens: In de kelder van de school is het donker. We hadden allemaal een zaklamp bij en we waren niet bang…. of toch?? :-) -We gingen klimmen en klauteren in de grote turnzaal van de Mozaïek. -We leerden over ziek zijn. Weet jij wat een ‘ stethoscoop ‘ is? We rolden ook onze eigen pilletjes.

Mei en Juni 2021

Mei- juni 2021 - We leerden over baby’s en wandelden met onze buggy naar de speeltuin. Baby Jules en baby Toby waren erbij. ( broer van Janne en broer van Mikel) - We maakten groentepap - We wandelden met de papa van Lucy naar het Heuvelhofpark. Samen de natuur bewonderen is leuk. - Beren, Lucy, Rilke en Emma werden 5 jaar! PROFICIAT!!! Lieve kleuters, dank jullie wel voor het fijne schooljaar!!! Veel plezier in de 3e kleuterklas. Ik zal jullie missen. Juf Francisca.

Meer foto's

April 2021

April 2021 Proficiat aan Janne en Cosima. Zij werden 5 jaar. Juf Linde deed stage in onze klas. We leerden over piraten en knutselden voor moederdag. Er was ook een leuke spring-en klauterdag. We konden video-chatten met Irene in Engeland.

Meer foto's

Maart 2021

Maart 2021 Op een koude dag in maart gingen we paarden bewonderen in het Provinciaal Domein. In de klas maakten we een stokpaardje en konden we doen alsof we op een paard zaten. We namen afscheid van Irene. Zij vertrok met haar gezin op fietsvakantie. We werkten rond het verhaal ‘ Coco kan het’. We gingen vogels spotten in het Heuvelhofpark.

Meer foto's

Februari

Tijdens de maand februari konden we genieten van de sneeuw. We waren echte superhelden. Ook tijdens karnaval konden we ons verkleden. We stapten met veel toeters en bellen naar de grote speelkriebel. We leerden over onze zintuigen en we sloten de maand februari af met ‘pannenkoeken’. Proficiat aan Abdulmalik en Raydon!!! Zij werden 5 jaar.

Meer foto's

December

December 2020 Proficiat Simon met je 5e verjaardag! Proficiat Lucie, Suzanne, Theo en Bent met jullie 4e verjaardag!!! Gelukkig konden wij met onze ‘klasbubbel’ het Sinterklaasfeest en het Kerstfeest vieren. We konden online het verhaal van Mira de muis volgen en op de speelplaats werd het verhaal uitgebeeld. Het was een sfeervol einde van het jaar 2020!!!

Meer foto's

November

November 2020 -Juf Linde leerde ons veel over de ruimte! ‘ VET WAT EEN PRET IN MIJN RUIMTERAKET’ - We speelden in het Sinterklaashuis en knutselden onze kroon SPANNEND……..

Meer foto's

Oktober

Oktober 2020 ● Thema: MIjn lichaam ● spelen in het Heuvelhofpark ● spelen met de herfstvruchten ● We geven ons plantje elke vrijdag water. Emma deed dat heel goed. ● Het thema ‘spoken’ was een succes. Het bosspookje ‘ Jakobijntje’ heeft onze klas ondertussen terug verlaten. ● Iréne werd 4 jaar!!! PROFICIAT!!! ● We zagen ‘ECHTE’ eekhoorntjes in het heuvelhofpark!!!

Meer foto's

September

SEPTEMBER 2020 We gingen op zoek naar Loesje. Ze was verstopt in de turnzaal. Tijdens een warme dag konden we spelen met de plantensproeiers. We knutselden al veel. Op 21 september was onze eerste fietsdag.

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x