Juni

Tijdens de maand juni konden we nog veel leuke momenten beleven. - Het thema ‘ de jungle’ was een succes!! - We gingen met de lijnbus naar ‘ Het balanske’ in Tielt-Winge. - We gingen naar de kinderboerderij ‘ De Ravot’. - Shaheen en Subiya worden 5 jaar in de grote vakantie. PROFICIAT!!! - De mama van Ibrahim, de papa van Tobias en de mama van Anne kwamen meespelen in de klas. Dank je wel iedereen, dat jullie je kleuter aan mij toevertrouwden!! Het was een mooi schooljaar waar ik met plezier zal aan terugdenken. Fijne vakantie!!! Juf Francisca.

Mei

MEI 2022 -Kasper, Marwan, Defne en Hannah werden 5 jaar. PROFICIAT!!! - De mama van Defne kwam meespelen in de klas. - De fietsdag was weer een succes. - Meester Bjorn kwam 1 week stage doen. We leerden over vissen. Er was een aqaurium in de klas met zoetwatervissen. - We keken naar een theatervoorstelling van ‘ Wortel’.

Meer foto's

April

Veel leuke activiteiten in de maand april. - klimdag - meester Bjorn in de klas - Voorbereidingen van het schoolfeest ( Thema: papier) - Thomas en Lucie werden 5 jaar! PROFICIAT!!! - De mama’s van Joachim en Lea kwamen meespelen in de klas. - Papa-dag - Schoolfeest.

Meer foto's

Maart

Maart 2022 - Juf Mieke werd omi. Proficiat Juf Mieke!!! - We leerden over letters en cijfers en we maakten lettersoep. - De fietsdag was heel leuk. - We leren programmeren met de Bee-bot. - Samen met de mama’s en papa’s plantten we plantjes op onze speelplaats. - In het Heuvelhofpark gingen we vogels spotten. - Nathalie en Anne werden 5 jaar. PROFICIAT!!! - Onder een stralende zon gingen we op vastenvoettocht.

Meer foto's

Februari

Meer foto's

Januari

Januari 2022 - Haytham, Malika en Stan werden 5 jaar. Proficiat!!! - Sporten is leuk!! - De papa van Joachim is brandweerman en ambulancier! Hij kwam naar school met de ziekenwagen. Het was heel leerrijk! Bedankt papa Ronny. - Als we over de brandweer leren worden er veel brandjes geblust. De sirenes loeien, we sporten ons fit, we knutselden brandblusapparaten,...

Meer foto's

December

December 2021 -Op maandag 6/12 kwamen Sinterklaas en de Roetpiet op bezoek in onze school. Het was een mooie dag. Bedankt voor het leuke speelgoed!! - De kerstperiode was heel gezellig. In het muzikaal pak zat een leuke verrassing.

Meer foto's

November

November 2021 - Lea werd 4 jaar. Proficiat, Lea!! - We leerden over de zintuigen: voelen, proeven, ruiken,.... - Fietsdag - We keken uit naar de komst van Sinterklaas en de Roetpiet.

Meer foto's

Oktober

Zie hieronder wat we allemaal deden in de maand oktober. Het was weer superleuk!!! - Gezond leven is belangrijk: we aten fruitsla/ we wasten ons gezicht en poetsten onze tanden. - we maakten een ‘ beterschapskaart’ voor Hannah die een tijdje in het ziekenhuis verbleef. - We werkten rond het verhaal ‘ Nieuwsgierige Lotje’ en we maakten echte heksensoep. - we konden ons hartje ophalen op de springkastelen. - we gingen op uitstap naar het ‘Heuvelhofpark’. - Proficiat aan Rosalinde, Lien, Tobias en Joachim. Ze werden 4 jaar!

Meer foto's

September

1 september is altijd spannend!!! 21 kleuters, 1 juf…. we leerden elkaar ondertussen al beter kennen. We knutselden al veel, we zongen, Kasper plantte een walnotenboompje, we zullen er goed voor zorgen. We vierden ook al 2 jarigen. Proficiat aan Ariam en Ibrahim. Zij werden 4 jaar. De nieuwe speelplaats is superleuk! We konden er al veel spelen.

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x